Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το American Arcadia, ένα puzzle platformer για PC (trailer)

Η Raw Fury και η ομάδα ανάπτυξης του Call of the Sea, Out of the Blue Games, ανακοίνωσαν το American Arcadia. Ο τίτλος χαρακτηρίζεται ως action platformer side-scrolling και συνδυάζει στοιχεία 2,5D με 3D first-person. Στο παιχνίδι θα υπάρχουν διάφοροι μηχανισμοί όπως hacking, εξερεύνηση, στοιχεία stealth και puzzles. Ο τίτλος θα είναι αποκλειστικά single player και θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam, αλλά δεν ανακοινώθηκε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το θέμα του παιχνιδιού θα είναι 70s retro-futuristic και θα αφορά μια μεγάλη πόλη της οποίας οι κάτοικοι ζουν τις ζωές τους μη γνωρίζοντας ότι τα πάντα στην Arcadia μεταδίδονται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας μέσω τηλεόρασης! Ο σκοπός του παίκτη θα είναι να ανακαλύψει τι συμβαίνει και να δραπετεύσει από την Arcadia.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*